მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 7 » ყვავილოვანი კომბოსტოს მწნილი
16:36
ყვავილოვანი კომბოსტოს მწნილი


ყვავილოვანი კომბოსტოს მწნილი

 

მასალა:

ყვავილოვანი კომბოსტო 1,5–2კგ.

ჭარხალი 1ც.

სტაფილო 1ც.

შავი პილპილი (მარცვლები) 5–7ც.

ცხარე წიწაკა 3ც.

ნიორი 2–3 კბილი

 

მარილწყალი:

1,5 ლიტრ წყალზე 100გრ. მარილი და 100გრ. შაქარი.

 

მომზადება:

კომბოსტო გავრეცხოთ და დავშალოთ ყვავილებად. ჭარხალი და სტაფილო გავასუფთავოდ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. ქილაში ჩავაწყოთ კომბოსტო, სტაფილო, ჭარხალი, ნიორი, წიწაკა, შავი პილპილი, შემდეგ დავასხათ ადუღებული მარილწყალი, დავაფაროთ თავსახური და დავადგათ თბილ ადგილზე 3–4 დღით. (თუ დავასხამთ ცივ მარილწყალს უნდა შევინახოთ ცივ ადგილზე ერთი კვირით).

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 4121 | დაამატა: natia | ტეგები: ყვავილოვანი კომბოსტოს მწნილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: