მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ყავის და ფორთოხლის ლიქიორი
17:31
ყავის და ფორთოხლის ლიქიორი


ყავის და ფორთოხლის ლიქიორი

 

მასალა:

არაყი 700მლ.

ფორთოხალი 1ც.

ყავის მარცვლები (შემწვარი) 33ც.

მომზადება:

ფორთოხალს გავუკეთოთ ჭრილები, თითოეულ ჭრილში ჩავაწყოთ ყავის მარცვლები, შემდეგ ფორთოხალს დავასხათ არაყი, დავაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ 33 დღე. 33 დღის შემდეგ ფორთოხალი ამოვიღოთ და გადავაგდოთ (ფორთოხლის ჭამა არ შეიძლება!), ხოლო მომზადებული ლიქიორი მივირთვათ.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2441 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავის და ფორთოხლის ლიქიორი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: