მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ყავა ვარშავულად
17:48
ყავა ვარშავულად


ყავა ვარშავულად

 

მასალა:

დაფქვილი ყავა 2–3 ჩ/კ.

წყალი 200გრ.

რძე 85გრ.

ცხელი რძე თავზე მოსასხმელად 100გრ.

შაქარი გემოვნებით.

მომზადება:

რეძე ჩავასხათ ღრმა ჩურჭელში, შევდგათ აირღუმელში, და წამოვადუღოთ, წარმოქმნილი ქაფი მოვხადოთ. მოვადუღოთ ყავა, გავფილტროთ, ჩავსახათ ქვაბში, დავამატოთ თბილი რძე და შაქარი და კვლავ წამოვადუღოთ. სუფრაზე მიტანის წინ ყავა დავასხათ ჭიქებში და თავზე მოვათავსოთ ცხელი რძის ქაფი.

(გამოდის ორი პორცია).

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1242 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა ვარშავულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: