მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ყავა თრქულად
18:24
ყავა თრქულად


ყავა თრქულად

 

მასალა:

ყავა 2 ჩ/კ.

წყალი 300გრ.

ცოტა მარილი

შაქარი გემოვნებით.

მომზადება:

ყავის მადუღარაში ჩავყაროთ ყავა, მარილი, შაქარი, დავასხათ ცივი წყალი და დავდაგთ ნელ ცეცხლზე, როგორც კი ქაფი წამოიწევა ყავა გადმოვდგათ, შემდეგ ისევ დავადგათ გაზქურაზე, რათა ქაფი კვლავ წამოიწიოს, რაც უფრო ხშირად გავიმეორებთ ამ პროცედურას, ქაფი მითუფრო სქელი იქნება. სუფრაზე მიტანის წინ ყავას მოვხადოთ ქაფი, დავასხათ ჭიქებში და თავზე მოვათავსოთ ქაფი. (გამოდის ორი პორცია).

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1748 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა თრქულად | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: