ყავა არაბულად
მასალა:
ყავა 1 ჩ/კ.
შაქრი 1 ჩ/კ.
წყალი 1 ჭიქა (ყავის)
დარიჩინი გემოვნებით.
მომზადება:
ყავის მადუღარაში ჩავყაროთ შაქარი, დავდგათ გაზქურაზე და როდესაც
შაქარი ყავისფერ ფერს მიიღებს, დავასახთ წყალი, წამოვადუღოთ, შემდეგ გადმოვდგათ,
გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, დავამტოთ ყავა და კვლავ ავადუღოთ. მომზადებული ყავა ჩავსახთ
ყავის ჭიქაში და არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი.
|