მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ყავა არაბულად
18:12
ყავა არაბულად


ყავა არაბულად

 

მასალა:

ყავა 1 ჩ/კ.

შაქრი 1 ჩ/კ.

წყალი 1 ჭიქა (ყავის)

დარიჩინი გემოვნებით.

მომზადება:

ყავის მადუღარაში ჩავყაროთ შაქარი, დავდგათ გაზქურაზე და როდესაც შაქარი ყავისფერ ფერს მიიღებს, დავასახთ წყალი, წამოვადუღოთ, შემდეგ გადმოვდგათ, გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, დავამტოთ ყავა და კვლავ ავადუღოთ. მომზადებული ყავა ჩავსახთ ყავის ჭიქაში და არომატისთვის დავამატოთ დარიჩინი.

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1681 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა არაბულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: