ყავა იტალიურად
ყავას ხარშავენ რძეზე და არა წყალზე. ფილტრავენ პირდაპირ ჭიქაში, ხოლო შაქარს მიართმევენ ცალკე.
ყავა ავსტრიულად
გამზადებული ყავის ჭიქაში დებენ მწარე ნაღებს, ათქვეფილ შაქართან და ვანილთან, ხოლო ზევიდან აყრიან გ ... კითხვის გაგრძელება »
ყავა სიცილიურად
ყავა რომელიც მომზადებულია თურქულად დაუმატეთ გაფილტრული ლიმნის წვენი. მიართმევენ ჭიქებში.
ყავა არაბულად
ყავის მადუღარას ძირში ყრიან ცოტა შაქარს და დგამენ ცეცხლზე. როდესაც ყავა გახდება მოყავისფრო ფერი ... კითხვის გაგრძელება »
შავი ყავა
შავი ყავის მოსამზადებლად გირჩევთ გამოიყენოთ მხოლოდ კარგი ხარისხის ნატურალური ყავა. შეგიძლიათ შეურიოთ ერთმანეთში ... კითხვის გაგრძელება »
ყავა „ვანილის ზეცა''
მასალა:
1 ს/კ. ხსნადი ... კითხვის გაგრძელება »
ყავა ირლანდიურად
1 ფინჯანი ყავა
2-3 ნატეხი შაქარი
... კითხვის გაგრძელება »
მოკაჩინო
შოკოლადის ფილა 55გრ.
ესპრესო 100 მლ.
ირლანდიური ყავა
"ყავა-გლიასე” შოკოლადითა და ვანილის შაქრით