მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ფრანგული ლიქიორი
17:19
ფრანგული ლიქიორი


ფრანგული ლიქიორი

 

მასალა:

თეთრი ღვინო 0,5ლ.

1ც. ლიმონი (ან ფორთოხლის) ცედრა (კანი)

შაქარი 100გრ.

მომზადება:

ღვინოს დავამატოთ ლიმონის ცედრა, შაქარი და ვხარშოთ მასის განახევრებამდე. მომზადებული მასა გავაცივოთ, ჩავასხათ ქილაში და დავაფაროთ თავსახური. გავაჩეროთ რამოდენიმე დღე და მივირთვათ.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2227 | დაამატა: natia | ტეგები: ფრანგული ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: