მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1351
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 29 » ფორთოხლის ჩაი
18:00
ფორთოხლის ჩაი


ფორთოხლის ჩაი

 

მასალა:

ჩაის ფერი 1–2 ჩ/კ.

ფორთოხალი 1ც.

თაფლი 1 ს/კ.

რომი 100მლ.

მომზადება:

ჩაის ფერს დავასხათ 200მლ. ადუღებული წყალი. ფორთოხალს ფრთხილად მოვაშოროთ კანი. რომი ჩავსხათ პატარა ქვაბში, დავამატოთ ფორთოხლის კანი, თაფლი და ავადუღოთ. ჭიქებში ჩავასხათ ორი მესამედი ჩაი, და ერთი მესამედი რომი.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1404 | დაამატა: natia | ტეგები: ფორთოხლის ჩაი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: