კალენდარი | « იანვარი 2025 » | ორ | სამ | ოთხ | ხუთ | პარ | შაბ | კვ | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
|
სტატისტიკა |
სულ ონლაინში: 1 სტუმარი: 1 მომხმარებელი: 0 |
...... |
|
|
მთავარი » ფქვილეული/ბურღულეული
კუბური პეროგი
მასალა:
პურის ფქვილი 400გრ.
კარაქი 250გრ.
კითხვის გაგრძელება »
|
ფენოვანი ცომი
მასალა:
კვერცხი 1ც.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი 3 ს/კ.
ზეთი 3 ს/კ.
პურის ფქვილი 3 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
|
ხაჭოს ბატონჩიკები
მასალა:
მშრალი ხაჭო 500–600გრ.
კვერცხი 1ც.
არჟანი 2 ს/კ.
შაქარი 1–2 ს/კ.
კითხვის გაგრძელება »
|
ხაჭოს ბურთები
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 450გრ.
საფუარი (დროჟი) 20–30გრ.
რძე 1 და 1/4 ჭიქა
...
კითხვის გაგრძელება »
|
ხაჭოს კონვერტები
მასალა:
ცომი:
პურის ფქვილი 600გრ.
საფუარი (დროჟი) 2 ჩ/კ.
შაქარი 100გრ.
კითხვის გაგრძელება »
|
კარტოფილის და სოკოს
პერაშკები
მასალა:
ცომი:
კეფირი 0,5ლ.
კვერცხი 2ც.
სოდა 0,5 ჩ/კ.
კითხვის გაგრძელება »
|
ყველის და კვერცხის
კონვერტები
მასალა:
ცომი:
კვერცხი 1ც.
წყალი 1 ჭიქა
ძმარი 3 ს/კ.
კითხვის გაგრძელება »
|
პლაცინდა მოლდოვურად
მასალა:
ცომი:
წყალი 1 ჭიქა
ზეთი 3 ს/კ.
კითხვის გაგრძელება »
| |
|