მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  იანვარი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » იანვარი » 27 » ყველის ორცხობილა
15:42
ყველის ორცხობილა


ყველის ორცხობილა

 

მასალა:

ყველი 150გრ.

კარაქი 50გრ.

პურის ფქვილი 110გრ.

კვერცხი 1ც.

რძე 2 ს/კ.

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ ათქვეფილი ქვერცხი, გამდნარი კარაქი, რძე, პურის ფქვილი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 30 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, ცომს მივცეთ ძეხვის ფორმა და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, თითოეული ნაჭერი ცოტა გავაბრტყელოთ, დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 10 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1585 | დაამატა: natia | ტეგები: ყველის ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: