მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ფარშირებული ქათმის ბარკლები
19:27
ფარშირებული ქათმის ბარკლები


ფარშირებული ქათმის ბარკლები

 

მასალა:

ქათმის ბარკალი 8ც.

ყველი 150გრ.

პომიდორი 2–3ც.

ოხრახუში, კამა, მაიონეზი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათმის ბარკლები გავრეცხოთ, თითებით ბრთხილად მოვაშოროთ კანი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, შემოვახვიოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, კამა, შემდეგ შემოვახვიოთ კვადრატებად დაჭრილი ყველი, ბოლოს შემოვახვიოთ მოცლილი კანი და ზედაპირზე წავუსვათ მაიონეზი, შევწვათ აირღუმელში.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2128 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული ქათმის ბარკლები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: