მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 1 » პოვიდლოს პეროგი
17:50
პოვიდლოს პეროგი


პოვიდლოს პეროგი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 4 ჭიქა

მაიონეზი 200გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

კვერცხი 1ც.

მარგარინი 200გრ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ.

ნებისმიერი სქელი პოვიდლო ან მურაბა.

მომზადება:

კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ, დავამატოთ მარგარინი, მაიონეზი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავყოთ ორ ნაწილად, ერთი ნაწილი უნდა იყოს მეორე ნაწილზე ოდნავ დიდი. პატარა ნაწილი შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 20 წუთით, დიდი ნაწილი კი გავაბრტყელოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ პოვიდლო, შემდეგ მაცივრიდან გამოვიღოთ ცომი, გავხეხოთ და მოვაყაროთ პოვიდლოს, გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 40 წუთის განმავლობაში. 

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 8563 | დაამატა: natia | ტეგები: პოვიდლოს პეროგი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: