მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 1 » პოვიდლოს პერაშკები
17:56
პოვიდლოს პერაშკები


პოვიდლოს პერაშკები

 

მასალა:

ცომი:

საფუარი (დროჟი) 1 პაკეტი

რძე 0,5 ჭიქა

შაქარი 1 ს/კ.

მარილი დანის წვერით

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს.

 

შიგთავსი:

ნებისმიერი პოვიდლო გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარს დავამატოთ თბილი რძე, შაქარი, 1 ჩ/კ. ფქვილი, კარგად ავურიოთ და დავდგათ თბილ ადგილზე 20 წუთით. შემდეგ დავამატოთ მარილი, ფქვილი და მოვზილოთ რბილი ცომი. ცომს გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 30 წუთით. შემდეგ გადავზილოთ და კვლად გავაჩეროთ 30 წუთი. მომზადებული ცომი დავყოთ პატარა ნაწილებად, გავაბრტყელოთ, თითოეულში მოვათავსოთ პოვიდლო, მივცეთ პერაშკის ფორმა და შევწვათ ღრმა ტაფაზე დიდი რაოდენობის ადუღებულ ზეთში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1546 | დაამატა: natia | ტეგები: პოვიდლოს პერაშკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: