პოვიდლო „ქლიავი
შოკოლადში"
მასალა:
შავი ქლიავი 1კგ.
შაქარი 1კგ.
შოკოლადი 200გრ.
მომზადება:
ქლიავი გავასუფთავოდ, გავრეცხოთ და
გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში, დავამატოთ
შაქარი, დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ და ვხარშოთ 20 წუთი (წარმოქმნილი
ქაფი მოვხადოთ), შემდეგ დავამატოთ დატეხილი შოკოლადი, ავადუღოთ და ვხარშოთ კიდევ
10 წუთი. შემდეგ ცხლად ჩავასხათ სტერილიზებულ ქილებში და მოვხუფოთ.
|