მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 14 » პიცა
16:52
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

საფუარი 1 ჩ/კ.

თბილი წყალი 200 მლ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

მარილი 0,5 ჩ/კ.

ზეითუნის ზეთი 1 ჩ/კ.

1.5-2 ჭიქა ფქვილი

 

შიგთავსი:

სოკო (ქამა) 80გრ.

ქათმის ფილის ფარში 160გრ.

ყველი 150გრ.

პომიდორი 2ც.

კეჩუპი 3–4 ს/კ.

1–2 ჩ/კ. ზეითუნის ზეთი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

გაცრილ ფქვილს დავამატოთ, საფუარი, მარილი, შაქარი და ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ზეთი, თბილი წყალი და მოვზილოთ ცომი.  მოზელილი ცომი გადავიტანოთ ცხიმწასმულ ჯამზე, გადავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 45–50 წუთით. მომზადებული ცომი გავბრტყელოთ ცხიმწასმულ მაგიდაზე, გაბრტუყელებული ცომი გადავიტანოთ პერგამენტდაფარებულ, ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, ცომს წავუსვათ კეჩუპი, მთლიან ზედაპრირზე გადვანაწილოთ ქათმის ფილის ფარში, თავზე დავაწყოთ დაჭრილი სოკო, პომიდორი, მოვაპკუროთ ზეთი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევდგათ აირღუმელში 5–7 წუთით, შემდეგ გამოვიღოთ, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და ისევ შევდგათ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1691 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: