მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » პიკანტური ინდაური
19:41
პიკანტური ინდაური


პიკანტური ინდაური

 

მასალა:

ინდაურის ხორცი 700გრ.

ნაღები 200გრ.

აჯიკა 1–2 ს/კ.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ინდაურის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, წავუსვათ აჯიკა და შევწვათ ზეთში 10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ დავამატოთ ნაღები და ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე 30 წუთის განმავლობაში. გარნირად გამოვიყენოთ კარტოფილის პიურე.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1392 | დაამატა: natia | ტეგები: პიკანტური ინდაური | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: