მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 6 » ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა
14:06
ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა


ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა 

 

მასალა:

წითელი ცხარე წიწაკა (ნედლი) 4კგ.

წითელი ცხარე წიწაკა (ხმელი) 1კგ.

ნიორი 1კგ.

ხმელი ქინძი (დაფქვილი) 500გრ.

უცხო სუნელი 200გრ.

ქვამარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწაკა გავასუფთავოდ თესლისგან და ყუნწისგან და გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში (თუ მასა ძალიან წვრილად არ გატარდა ხელმეორედ გავატაროთ), შემდეგ დავამატოთ გატარებული ნიორი, ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ქვამარილი და კაგად ავურიოთ. (ქვამარილი იმ რაოდენობით უნდა ჩავყაროთ რომ აჯიკა ძალიან მარილიანი გახდეს, ქვამარილს ვყრით პორციებად – ნელ–ნელა და როდესაც აჯიკა ქვამარილის მიღებას შეწყვეტს (ანუ ამ დროს ქვამარილი ადვილად აღარ იხსნება) ქვამარილს აღარ ვამატებთ და აჯიკა მზადაა.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 3561 | დაამატა: natia | ტეგები: ნედლი და ხმელი წითელი წიწაკის აჯიკა | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: