მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 15 » ნამცხვარი „რაფაელო“
17:46
ნამცხვარი „რაფაელო“


ნამცხვარი „რაფაელო"

 

მასალა:

სიმინდის ბურბუშელა (ტკბილი) 1 შეკვრა

სგუშონი 0,5 ქილა

კარაქი 100გრ.

ქოქოსის ფანტელები გემოვნებით.

ნუში ან თხილი 1 ცალ რაფაელოში 1 ცალი.

მომზადება:

სიმინდის ბურბუშელა დავაქუცმაცოთ, შეგვიძლია გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში. კარაქს დავამატოთ სგუშონი, დაქუცმაცებული ბურბუშელა და კარგად ვზილოთ ხელით ერთიანი მასის მიღებამდე. მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, თითოეული ბურთის შიგნით მოვათავსოთ ნუში, შემდეგ ბურთები  ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელებში. მომზადების შემდეგ ბურთები შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 4637 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „რაფაელო“ | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: