მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 1 » ნამცხვარი „ხელოვნება“
18:03
ნამცხვარი „ხელოვნება“


ნამცხვარი „ხელოვნება"

 

მასალა:

შოკოლადის ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

მარგარინი ან კარაქი 250გრ.

შოკოლადი 250გრ.

შაქარი 250გრ.

კვერცხი 4ც.

გამაფხვიერებელი 1 ჩ/კ.

 

თეთრი ცომი:

ხაჭო 400გრ.

შაქარი 150გრ.

კვერცხი 2ც.

 

მომზადება:

შოკოლადის ცომის მომზადება:

ქვაბში გავადნოთ მარგარინი და შოკოლადი. კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ მიქსერით, გავაგრძელოთ თქვეფა და თან დავამატოთ გამდნარი შოკოლადის და მარგარინის მასა, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, გამაფხვიერებელი და ავურიოთ კოვზით. მომზადებულ ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია.

 

თეთრი ცომის მომზადება:

ხაჭო, კვერცხი და შაქარი ავთქვიფოთ ერთად მიქსერით.

 

მომზადება:

გამოსაცხობ ფორმაზე დავასხათ შოკოლადის ცომი, კარგად მოვუსწოროთ ზედაპირი, შემდეგ ზემოდან რამოდენიმე ადგილზე მოვათავსოთ თეთრი ცომი და ხის ჩხირის საშუალებით ავურიოთ ერთმანეთში (დავხატოთ ლამაზი ხაზები). შევდგათ 175* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 1 საათით.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2945 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „ხელოვნება“ | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: