მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1348
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 14 » ნამცხვარი „კარტოფილი“
16:43
ნამცხვარი „კარტოფილი“


ნამცხვარი „კარტოფილი"

 

მასალა:                                             

შაქარი 1 ჭიქა

რძე 1 ჭიქა

კარაქი 150გრ.

კაკაო 1–2ს/კ.

ნებისმიერი ორცხობილა (პეჩენია) 500გრ.

 

ამოსავლებად:

კაკაო და შაქარი გემოვნებით.

 

მომზადება:

რძეს დავამატოთ შაქარი, დავდგათ გაზქურაზე, წამოვადუღოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან, მიღებულ მასას დავამატოთ კარაქი, კაკაო, კარგად ავურიოთ და გავაცივოთ, შემდეგ დავამატოთ დაფხვნლი ორცხობილა, კარგად ავურიოთ და მიღებული მასისგან გავაკეთოთ პატარა რგოლები, თითოეულ რგოლს მივცეთ კარტოფილის ფორმა და ამოვავლოთ კაკაოიან–შაქრიან (კაკაოს დავამატოთ შაქარი და კარგად ავურიოთ) მასაში. მომზადებული ნამცხვარი 1 საათით შევდოთ მაცივარში.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 1942 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „კარტოფილი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: