მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » მსხლის წვენი
19:02
მსხლის წვენი


მსხლის წვენი

 

მასალა:

მსხალი – რაოდენობა სურვილისამებრ.

მომზადება:

მსხალი გავასუფთავოდ და წვენსაწურში გავწუროთ. მსხლის წვენი ჩავასხათ ქვაბში, დავდგათ გაზქურაზე და წამოდუღების შემდეგ ვხარშოთ 10 წუთი, შემდეგ ცხალდ ჩავასხათ სტერილიზებულ ქილებში, მოვხუფოთ და შევინახოთ გრილ ადგილზე. (შაქარი არ სჭირდება).

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2456 | დაამატა: natia | ტეგები: მსხლის წვენი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: