მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » მსხლის ლიქიორი
16:17
მსხლის ლიქიორი


მსხლის ლიქიორი

 

მასალა:

წყალი 1ლ.

არაყი ან სპირტი  2კგ.

მსხალი 2კგ.

ცოტა დაფქვილი ჯავზი

შაქარი 2კგ.

მომზადება:

მსხალი, გავასუფთავოდ, გავრეცხოთ და გავხეხოთ, დავასხათ 1ლ. არაყი და  500მლ. წყალი, გავაჩეროთ 8–9 დღე, შემდეგ გავფილტროთ, მსახლი გადავაყაროთ, ხოლო მიღებულ სითხეს დავამატოთ შაქრიანი წყალი (შაქარი წინასწარ გავხსნათ 500მლ. წყალში), ჯავზი, დარჩენილი არაყი, კვლავ გავფილტროთ და ჩავასხათ ქილებში.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2089 | დაამატა: natia | ტეგები: მსხლის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: