მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » მარწყვის ღვინო
20:06
მარწყვის ღვინო


მარწყვის ღვინო

 

მასალა:

მარწყვი 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 0,5ლ.

არაყი 0,5ლ.

მომზადება:

მარწყვი გავასუფთავოდ, გავრეცხოთ, ჩავჭყლიტოთ, მოვათავსოთ ღრმა ჭურჭელში, დავამატოთ წყალი, შაქარი და დავდგათ თბილ ადგილზე. ხუთი დღის შემდეგ, შენახულ მარწყვს მოვხადოთ ქაფი და გავფილტროთ (მარწყვი გავფილტროთ მარლის საშუალებით), წვენში დავამატოთ არაყი, ჩავასხათ ქილებში, დავაფაროთ თავსახური და დავდგათ ცივ ადგილზე. ორი დღის შემდეგ ღვინო მზად იქნება.

კატეგორია: სასმელები | ნანახია: 2234 | დაამატა: natia | ტეგები: მარწყვის ღვინო | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: