მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » ლობიოს კატლეტი (სამარხვო)
16:32
ლობიოს კატლეტი (სამარხვო)


ლობიოს კატლეტი (სამარხვო)

 

მასალა:

სტაფილო 1ც.

ხახვი 1–2 თავი

მოხარშული ლობიო 500გრ.

ტომატ–პასტა 2–3 ს/კ.

პურის ან სიმინდის ფქვილი 2–3 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

მოხარშული ლობიო კარგად ჩავჭყლიტოთ (გადავაქციოთ პიურედ), დავამატოთ ტომატ–პასტა, გახეხილი სტაფილო, წვრილად დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ფქვილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ კატლეტები  და შევწვათ ზეთში, ორივე მხრიდან (თუ მასა თხელი გამოვიდა ტაფაზე შეგვიძლია მოვათავსოთ კოვზით). გარნირად შეგვიძლია გამოვიყენოთ მოხარშული წიწიბურა.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2795 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიოს კატლეტი (სამარხვო) | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: