მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ლიმონის და ყავის ლიქიორი
17:34
ლიმონის და ყავის ლიქიორი


ლიმონის და ყავის ლიქიორი

 

მასალა:

ყავის მარცვლები 1 ს/კ.

არაყი 1ლ.

ლიმონი 1ც.

შაქარი გემოვნებით.

მომზადება:

ლიმონს გავუკეთოთ ჭრილები, თითოეულ ჭრილში მოვათავსოთ ყავის მარცვლები, შემდეგ ლიმონი ჩავდოთ სამ ლიტრიან ქილაში, დავამატოთ შაქარი, 0,5ლ. არაყი, ავურიოთ, დავაფაროთ თავსახური და გავაჩეროთ 30 დღე. ვურიოთ ყოველ დღე, შაქრის გადნობამდე. 30 დღის შემდეგ დავამატოთ კიდევ 0,5ლ. არაყი, ჩავასხათ ქილებში და გამოვიყენოთ. ლიქიორი შეგვიძლია გავაზავოთ მინერალურ წყალში. ლიქიორიდან ამოღებული ლიმონი გადავაგდოთ (ლიმონის ჭამა არ შეიძლება!).

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2765 | დაამატა: natia | ტეგები: ლიმონის და ყავის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 1
1 nana  
0
SaqarI ar SeiZleba

სახელი *:
Email *:
კოდი *: