მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ქლიავის ლიქიორი
18:26
ქლიავის ლიქიორი


ქლიავის ლიქიორი

 

მასალა:

ქლიავი 2კგ.

შაქარი 300გრ.

არაყი 1ლ. (ან რამდენიც დასჭირდება)

ჯანჯაფილი 1 ჩ/კ.

დარიჩინი 1 ჩ/კ.

მომზადება:

ქლიავი გავრეცხოთ და მოვათავსოთ სამ ლიტრიან ქილაში, დავამატოთ შაქარი, ჯანჯაფილი, დარიჩინი, დავასხათ არაყი და გავაჩეროთ დახლოებით ერთი თვე, რაც უფრო დიდხანს გავაჩერებთ მით უკეთესია. გამოყენების წინ მასა გავფილტროთ, ხოლო ქლიავი გადავყაროთ (ქლიავის ჭამა არ შეიძლება!).

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2461 | დაამატა: natia | ტეგები: ქლიავის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: