მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » ხამსას რულეტები
18:28
ხამსას რულეტები


ხამსას რულეტები

 

მასალა:

თევზი (ხამსა) 200–300გრ.

ზეთისხილი 300გრ.

ბულგარული წითელი წიწაკა 1ც.

ზეთი, ძმარი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თევზები გავასუფთავოთ (მოვაცალოთ თავი), გავჭრათ სიგრძეზე, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ძმარი, ზეთი და გავაჩეროთ 4–5 საათი. დამარინდების შემდეგ თევზებს მოვაცალოთ კუდი და ფხა, შემოვახვიოთ ზეთისხილს (ზეთისხილს წინასწარ ჩავუდოთ ბულგარული წიწაკის პატარა ნაჭერი) და დავამაგროთ ხის ჯოხით. გავაფორმოთ ოხრახუშის ფოთლებით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 1907 | დაამატა: natia | ტეგები: ხამსას რულეტები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: