მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათმის სუპი
19:43
ქათმის სუპი


ქათმის სუპი

 

მასალა:

ქათმის ხორცი 500გრ.

კარტოფილი 4ც.

სტაფილო 1ც.

ბულგარული წიწაკა 1ც.

ქინძი 1 კონა

ნიორი 1 კბილი

ხახვი 1თავი

დაფნის ფოთოლი 1ც.

ლიმონის წვენი 1 ჩ/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ქათმის ხორცი მოვათავსოთ ქვაბში, დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, დავასახთ წყალი (წყალი უნდა ფარავდეს ხორცს), დავდგათ გაზქურაზე და მოვხარშოთ, შემდეგ ხორცი განვაცალკევოთ ძვლისაგან და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. კარტოფილი, სტაფილო, ბულგარული წიწაკა და ხახვი გავასუფთავოდ, დავჭრათ პატარა კუბიკებად (კარტოფილი დავჭრათ შედარებით დიდ ნაჭრებად) და ხორცთან ერთად შევწვათ ზეთში+ ლიმონის წვენში, შემდეგ დავამატოთ ბულიონი (წვენი რომელშიც ქათამი მოვხარშეთ), დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და ვთუშოთ მომზადებამდე.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 3039 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის სუპი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: