მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 13 » ქათმის ჩახოხბილი კვერცხით
22:38
ქათმის ჩახოხბილი კვერცხით


ქათმის ჩახოხბილი კვერცხით

 

მასალა:

ქათამი

ერბო 100გრ.

კვერცხი 3–4ც.

პომიდორი 1კგ.

ხახვი 4–5 თავი

ქინძი 1 კონა

ოხრახუში 1 კონა

კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ჩავაწყოთ ქვაბში და მოვშუშოთ. დავაყაროთ დაჭრილი ხახვი, დავასხატ კარაქი ან ერბო და გავაგრძელოთ შუშვა თავღია ქვაბში 15–20 წუთის განმავლობაში. პომიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავასხათ მოშუშულ ქათამს, დავახუროთ თავსახური და ვადუღოთ ხორცის მოხარშვამდე. შემდეგ კარგად გავთქვიფოთ 3–4 კვერცხი და ნელ–ნელა დავუმატოთ. მოვაყაროთ დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, კამა, წიწაკა და მარილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 5462 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის ჩახოხბილი კვერცხით | რეიტინგი: 3.0/4
სულ კომენტარები: 1
1 dato  
0
kargia

სახელი *:
Email *:
კოდი *: