მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათამი ქოქოსის რძეში
19:39
ქათამი ქოქოსის რძეში


ქათამი ქოქოსის რძეში

 

მასალა:

ქათმის ხორცი 500გრ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2–3 კბილი

ბულგარული წიწაკა (წითელი) 1ც.

ქოქოსის რძე, კამა, წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება;

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, შევწვათ ტაფაზე ზეთში, შემდეგ  გადმოვიღოთ ტაფიდან. ხახვი დავჭრათ წვრილად, შევწვათ ზეთში, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი ბულგარული წიწაკა, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ვთუშოთ 2–3 წუთი, დავასხათ რძე და გავაჩეროთ გაზქურაზე კიდევ 4 წუთი, შემდეგ დავამატოთ შემწვარი ქათამი, დაჭრილი კამა და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1526 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი ქოქოსის რძეში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: