ქათამი ქლიავით
მასალა:
ქათამი 1ც.
ქლიავი 10ც.
ხახვი 2 თავი
პომიდორი 3–4ც.
წითელი ნახევრადმშრალი ღვინო 200მლ.
თაფლი ან შაქარი 1–2 ს/კ.
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
გასუფთავებული და გარეცხილი ქათამი
მოვათავსოთ ცეცხგამძლე ჭურჭელში, გარშემო მოვუწყოთ ქლიავი (ქლიავს კურკა
გამოვაცალოთ), დიდ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი და ხახვი, მოვასხათ ღვინო, თაფლი,
მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ აირღუმელში.
|