მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათამი ქლიავით
19:48
ქათამი ქლიავით


ქათამი ქლიავით

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

ქლიავი 10ც.

ხახვი 2 თავი

პომიდორი 3–4ც.

წითელი ნახევრადმშრალი ღვინო 200მლ.

თაფლი ან შაქარი 1–2 ს/კ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გასუფთავებული და გარეცხილი ქათამი მოვათავსოთ ცეცხგამძლე ჭურჭელში, გარშემო მოვუწყოთ ქლიავი (ქლიავს კურკა გამოვაცალოთ), დიდ ნაჭრებად დაჭრილი პომიდორი და ხახვი, მოვასხათ ღვინო, თაფლი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ აირღუმელში.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1840 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი ქლიავით | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: