მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათამი ბრინჯით და აჯიკით
19:29
ქათამი ბრინჯით და აჯიკით


ქათამი ბრინჯით და აჯიკით

 

მასალა:

ქათამი 800გრ.

ბრინჯი 1 ჭიქა

ხახვი 1 თავი

სტაფილო 1ც.

ტომატ–პასტა 2 ს/კ.

აჯიკა 2/3 ჩ/კ.

წყალი 1 ჭიქა

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, გახეხილი სტაფილო და ვთუშთ 3–4 წუთი, შემდეგ დავამატოთ აჯიკა, ტომატ–პასტა, ნახევრად მოხარშული ბრინჯი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავასახთ წყალი და ვთუშოთ მომზადებამდე.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 3091 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი ბრინჯით და აჯიკით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: