ქათამი ბრინჯით და
აჯიკით
მასალა:
ქათამი 800გრ.
ბრინჯი 1 ჭიქა
ხახვი 1 თავი
სტაფილო 1ც.
ტომატ–პასტა 2 ს/კ.
აჯიკა 2/3 ჩ/კ.
წყალი 1 ჭიქა
წიწაკა და მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
ქათამი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად და შევწვათ ზეთში, დავამატოთ
წვრილად დაჭრილი ხახვი, გახეხილი სტაფილო და ვთუშთ 3–4 წუთი, შემდეგ დავამატოთ აჯიკა,
ტომატ–პასტა, ნახევრად მოხარშული ბრინჯი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, დავასახთ
წყალი და ვთუშოთ მომზადებამდე.
|