მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ქათამი არაჟნის სოუსში
19:53
ქათამი არაჟნის სოუსში


ქათამი არაჟნის სოუსში

 

მასალა:

ქათმის ფილე 700გრ.

გარგრის ჩირი 50გრ.

ქლიავის ჩირი 50გრ.

ქიშმიში 50გრ.

არაჟანი 500მლ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ქიშმიშს, გარგრის და ქლიავის ჩირს დავასხათ ადუღებული წყალი და გავაჩეროთ 10–15 წუთი, შემდეგ წყალი გადავასხათ, ხოლო ჩირები დავჭრათ პატარა ნაჭრებად. ქათმის ფილე დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ ზეთში, შემდეგ გადავაიტანოთ ქვაბში. ტაფაზე რომელშიც ფილე შევწვით დავასახთ ცოტა წყალი, ავადუღოთ და ჩავსხათ ქვაბში, შემდეგ ქვაბი დავდგათ გაზქურაზე და ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე 10–15  წუთი, დავამატოთ არაჟანი, მომზადებული ჩირები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ვთუშოთ კიდევ 10 წუთი.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 3004 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათამი არაჟნის სოუსში | რეიტინგი: 5.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: