მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 16 » კამფეტი „რაფაელო“
17:40
კამფეტი „რაფაელო“


კამფეტი „რაფაელო"

 

მასალა:

რძის ფხვნილი 500გრ.

შაქარი 200გრ.

100გრ ქოქოსის ფანტელები+50გრ. ამოსავლებად

კარაქი 200გრ.

არაჟანი 100გრ.

მომზადება:

რძის ფხვნილს დავამატოთ შაქარი, 100გრ. ქოქოსის ფანტელები, არაჟანი, კარაქი (ოთახის ტემპერატურის) და კარგად ავურიოთ, მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები ( სურვილისამებრ შეგვიძლია თითოეული ბურთის შიგნით მოვათავსოთ ნუში), შემდეგ ბურთები  ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელებში. მომზადების შემდეგ ბურთები შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 3037 | დაამატა: natia | ტეგები: კამფეტი „რაფაელო“ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: