მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » კვერცხის ლიქიორი
17:39
კვერცხის ლიქიორი


კვერცხის ლიქიორი

 

მასალა:

კვერცხის გული (ყვითრი) 5ც.

შაქარი 250გრ.

რძე 350მლ.

არაყი ან კონიაკი 500მლ.

ვანილი 1 ჩ/კ.

მომზადება:

რძე ავადუღოთ და გავაცივოთ. კვერცხის გულს დავამატოთ შაქარი, ვანილი და კარგად ვურიოთ გათეთრებამდე. შემდეგ დავამატოთ გაცივებული რძე და კვლავ ავთქვიფოთ, დავამატოთ არაყი, ჩავასხათ ქილაში, ქილა შევარყიოთ რამოდენიმეჯერ და შევდოთ მაცივარში ერთი კვირით.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 1938 | დაამატა: natia | ტეგები: კვერცხის ლიქიორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: