მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 7 » კომბოსტოს კატლეტი
16:30
კომბოსტოს კატლეტი


კომბოსტოს კატლეტი

 

მასალა:

კომბოსტო 500გრ.

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 3–4 ს/კ.

ხახვი 1 თავი

ნიორი 2 კბილი

ყველი 60გრ.

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კომბოსტო გავყოთ ოთხ ნაწილად (მაგარი ნაწილი ამოვაჭრათ), ჩავყაროთ ადუღებულ წყალში და ვხარშოთ 8–10 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გადმოვიღოთ თუშფალანგზე რათა წყალი დაიწრიტოს. მოხარშული კომბოსტო, ხახვი და ნიორი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში (ზედმეტი წვენი გადავწუროთ), შემდეგ დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხი, პურის ფქვილი, გახეხილი ყველი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. მიღებული მასისგან სველი ხელებით (სურვილისამებრ შეგვიძლია კატლეტები ამოვავლოთ ან პურის ფქვილში ან დაფქვილ ორცხობილაში) გავაკეთოთ კატლეტები და შევწვათ ტაფაზე, ზეთში ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2935 | დაამატა: natia | ტეგები: კომბოსტოს კატლეტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: