მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » გულჩეხრა
19:45
გულჩეხრა


გულჩეხრა

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

წყალი 0,5ლ.

არაჟანი 0,5ლ.

ხახვი 1 თავი

პურის ფქვილი 2 ს/კ.

ნიორი 2–3 კბილი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

წყალს დავამატოთ არაჟანი და ავადუღოთ, შემდეგ ამოვაკლოთ 1 ჭიქა ადუღებული სოუსი, გავაცივოთ, გავძრათ მასში ფქვილი და 1 ს/კ. მარილი, ხოლო დანარჩენ სოუსში მოვხარშოთ საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ქათმის ხორცი, როდესაც ხორცი მოიხარშება დავამატოთ ფქვილიანი მასა, კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში შემწვარი ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ვთუშოთ 3–4 წუთი, ბოლოს დავამატოთ დანაყილი ნიორი და გადმოვდგათ გაზქურიდან.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 1750 | დაამატა: natia | ტეგები: გულჩეხრა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: