მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1355
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 24 » დამარინადებული სკუმბრია
18:20
დამარინადებული სკუმბრია


დამარინადებული სკუმბრია

 

მასალა:

თევზი (სკუმბრია) 1კგ.

 

მარინადი:

წყალი 1ლ.

მარილი 5 ს/კ.

შაქარი 3 ს/კ.

მშრალი მდოგვი 1 ს/კ.

დაფნის ფოთოლი 6ც.

მიხაკი 1–2 კვირტი

ზეთი 2 ს/კ.

 

მომზადება:

თევზი გავასუფთავოთ, მოვაჭრათ თავი, ფარფლები, კუდი და დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად. მომზადებულ მარინადში ჩავაწყოთ თევზის ნაჭრები, დავადოთ რაიმე სიმძიმე და გავაჩეროთ ერთი დღე. მომზადებული თევზი გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე და მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანე ხახვი.

 

მარინადის მომზადება:

წყალს დავამატოთ მარილი, შაქარი, მდოგვი, დაფნის ფოთოლი, მიხაკი, ზეთი და წამოვადუღოთ. მოდუღებული მარინადი აუცილებლად გავაცივოთ და შემდეგ ჩავაწყოთ თევზის ნაჭრები.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 3085 | დაამატა: natia | ტეგები: დამარინადებული სკუმბრია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: