მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » ჩაი „კუურმა"
17:52
ჩაი „კუურმა"


ჩაი „კუურმა"

 

მასალა:

შავი ჩაი (მოდუღებული)  1 ჭიქა

წყალი 1 ჭიქა

ნაღები 4 ს/კ.

პურის ფქვილი 4 ს/კ.

ცოტა მარილი.

მომზადება:

პურის ფქვილი მოვხალოთ, ღია ყავისფერი ფერის მიღებამდე. მოდუღებულ ჩაის დავამატოთ წყალი და წამოვადუღოთ, შემდეგ დავამატოთ ნაღები, მოხალული ფქვილი, მარილი და ვადუღოთ 2–3 წუთი.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1547 | დაამატა: natia | ტეგები: ჩაი „კუურმა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: