მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ბრინჯით და სოკოთი ფარშირებული ქათამი
19:58
ბრინჯით და სოკოთი ფარშირებული ქათამი


ბრინჯით და სოკოთი ფარშირებული ქათამი

 

მასალა:

ქათამი 1ც.

მაიონეზი 3 ს/კ.

წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

შიგთავსი:

ბრინჯი ½ ჭიქა

ხახვი 1–2 თავი

სოკო, წიწაკა და მარილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

 

მომზადება:

გასუფთავებული ქათამი გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი, წიწაკა, მაიონეზი და შევდოთ მაცივარში 3 საათით (დასამარინადებლად). ბრინჯი მოვახარშოთ მარილან წყალში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი და ზეთში შემწვარი სოკო და ხახვი, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. მომზადებული შიგთავსით გამოვტენოთ დამარინადებული ქათამი, ღია ნაწილი ამოვკეროთ ან შევაერთოთ ხის ჯოხით. ფარშირებული ქათამი მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, ზედაპირზე წავუსვათ ზეთი და შევწვათ აირღუმელში.

კატეგორია: ფრინველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2647 | დაამატა: natia | ტეგები: ბრინჯით და სოკოთი ფარშირებული ქათამ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: