მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ივნისი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » ივნისი » 29 » საზაფხოლო სუფი
20:21
საზაფხოლო სუფი


საზაფხოლო სუფი

 

მასალა:

ჭარხალი 2ც.

ხახვი 1 თავი

მოხარშული კვერცხი 4ც.

კიტრი 1ც.

დაფნის ფოთოლი 1ც.

ბოლოკი 1ც.

მწვანე ხახვი, ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი და ჭარხალი გავასუფთავოდ, დავასხათ 1,5 ლ. წყალი, შემდეგ დავამატოთ დაფნის ფოთოლი, მოვაყროთ მარილი დავდგათ გაზქურაზე და მოვხარშოთ, მოხარშვის შემდეგ დაფნის ფოთოლი და ხახვი ამოვიღოთ ბულიონიდან და გადავაგდოთ, ხოლო ჭარხალი გავხეხოთ ცალკე ჯამში, შემდეგ დავამატოთ წვრილ კუბიკებად დაჭრილი კიტრი, ბოლოკი, მოხარშული კვერცხი, დავასხათ ჭარხლის ბულიონი კარგად ავურიოთ მოვაყაროთ წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ქინძი და მწვანე ხახვი. მომზადებულ სუფში ჩავაწყოთ კვერცხის ნაჭრები.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2084 | დაამატა: natia | ტეგები: საზაფხოლო სუფი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: