ბანანის „რაფელო"
მასალა:
ბანანი 1ც.
ლეღვის ჩირი 5ც.
ქიშმიში 1 ს/კ.
ქოქოსისი ფანტელები 75გრ.
თხილი 1 ცალ რაფაელოში 1 ცალი
მომზადება:
ბანანი გავხეხოთ (გადავაქციოთ პიურედ),
დავამატოთ 60გრ. ქოქოსის ფანტელები, გატარებული ლეღვის ჩირი და ქიშმიში და კარგად
ავურიოთ. მომზადებული მასისგან სველი ხელებით გავაკეთოთ პატარა ბურთები, შემდეგ
თითოეულის შიგნით მოვათავსოთ 1 ცალი თხილი, კვალავ დავამრგვალოთ და ამოვავლოთ
ქოქოსის ფანტელებში. მომზადების შემდეგ „რაფელო"
შევდოთ მაცივარში რამოდენიმე საათით.
|