მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 2 » ბანანის „რაფელო“
16:43
ბანანის „რაფელო“


ბანანის „რაფელო"

 

მასალა:

ბანანი 1ც.

ლეღვის ჩირი 5ც.

ქიშმიში 1 ს/კ.

ქოქოსისი ფანტელები 75გრ.

თხილი 1 ცალ რაფაელოში 1 ცალი

მომზადება:

ბანანი გავხეხოთ (გადავაქციოთ პიურედ), დავამატოთ 60გრ. ქოქოსის ფანტელები, გატარებული ლეღვის ჩირი და ქიშმიში და კარგად ავურიოთ. მომზადებული მასისგან სველი ხელებით გავაკეთოთ პატარა ბურთები, შემდეგ თითოეულის შიგნით მოვათავსოთ 1 ცალი თხილი, კვალავ დავამრგვალოთ და ამოვავლოთ ქოქოსის ფანტელებში. მომზადების შემდეგ  „რაფელო" შევდოთ მაცივარში რამოდენიმე საათით.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 1568 | დაამატა: natia | ტეგები: ბანანის „რაფელო“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: