მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1348
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 14 » ატმის ნამცხვარი
16:48
ატმის ნამცხვარი


ატმის ნამცხვარი

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2–2,5 ჭიქა

კვერცხი 5ც.

მარგარინი 150გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

ვანილი 1 ს/კ.

გამაფხვიერებელი 1პ.

 

შიგთავსი:

კონსერვირებული ატამი 1 ქილა (450მლ).

 

მოსაყრელად:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

კარაქი 100გრ.

შაქარი 1 ჭიქა

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ (ხელის სათქვეფით) შაქართან ერთად, დავამატოთ გამდნარი მარგარინი, ვანილი, გამაფხვიერებელი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია), მომზადებული ცომი ჩავსხათ პერგამენტჩაფარებულ, ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაში, შემდეგ ცომზე თანაბრად გადავანაწილოთ დაჭრილი ატამი და თავზე მოვაყაროთ კარაქიანი მასა (კარაქს წინასწარ ავურიოთ შაქარი და პურის ფქვილი). გამოვაცხოთ 180* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 20–25 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2060 | დაამატა: natia | ტეგები: ატმის ნამცხვარი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: