მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1351
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 29 » ატმის ჩაი
17:48
ატმის ჩაი


ატმის ჩაი

 

მასალა:

წყალი 1ლ.

ჩაის ფერი 2 ს/კ.

ატამი2ც.

ლიმონი1ც.

შაქარი 2 ს/კ.

მომზადება:

წყალი ავადუღოთ და დავასხათ ჩაის ფერს, გავაჩეროთ 2–3 წუთი. ატამი გავრეცხოთ და დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, დავამატოთ ლიმონის წვენი, დავასხათ ჩაი (ჩაის ფერის გარეშე), დავამატოთ შაქარი და კარგად ავურიოთ. მივირთვათ ცხლად ან ცივად.

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1430 | დაამატა: natia | ტეგები: ატმის ჩაი | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: