მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 9 » არაჟნის ორცხობილა
18:08
არაჟნის ორცხობილა


არაჟნის ორცხობილა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

კარაქი 200გრ.

არაჟანი 300გრ.

კვერცხი 1ც.

შაქარი 1 ჭიქა.

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, დავამატოთ ფქვილი, არაჟანი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი შევდოთ მაცივარში (საყინულეში) 1 საათით. შემდეგ გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ, ამოვჭრათ პატარა ფორმები, შემდეგ თითოეულს წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხი, მოვაყაროთ შაქარი, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 15 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 4652 | დაამატა: natia | ტეგები: არაჟნის ორცხობილა | რეიტინგი: 4.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: