მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 18 » არაყი ბახუსის გარეშე
17:46
არაყი ბახუსის გარეშე


არაყი ბახუსის გარეშე

 

მასალა:

არაყი 3ლ.

შაქარი 1 ჭიქა

ლიმონი 4ც.

მომზადება:

ქილაში ჩავყაროთ შაქარი, მსხვილად დაჭრილი ლიმონი, დავასხათ არაყი, გავაჩეროთ ორი კვირა, დროდადრო შევანჭყრიოთ, ორი კვირის შემდეგ მასა გავფილტროთ, ისე რომ ლიმონი არ გავწუროთ, არაყი ჩავასხათ ქილაში, ხოლო ლიმონი გადავყაროთ (ლიმონის ჭამა არ შეიძლება!).

კატეგორია: სასმელები | ნანახია: 2264 | დაამატა: natia | ტეგები: არაყი ბახუსის გარეშე | რეიტინგი: 1.5/2
სულ კომენტარები: 1
1 lorita  
0
es sasmeli magaria,gavakete da momecona.

სახელი *:
Email *:
კოდი *: