მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 6 » ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური)
13:52
ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური)


ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჩ/კ.

ნაღები 1–2ლ.

წყალი 1 ჭიქა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ნაღები ჩავასხათ ქვაბში, დავამატოთ ცივი წყალი, მარილი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და ვხარშოთ 30–40 წუთი (მასამ უნდა მიიღოს ოქროსფერი), მომზადებამდე 10 წუთით ადრე დავამტოთ ფქვილი და როცა ფქვილი ჩავა ფსკერზე, ერბო გადმოვდგათ გაზქურიდან და ჩავსხათ მინის ქილაში. შევინახოთ ცივ ადგილზე.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 1890 | დაამატა: natia | ტეგები: ახუშარტვა–ერბო (აფხაზური) | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: