მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აპრილი 2024  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » მწნილები/მარინადები


ყურძნის მწნილი

 

მასალა:                                                 

ყურძენი სურვილისამებრ

ძმარი რამდენიც დაჭირდება.

მომზადება: ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3247 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (2)


ლობიოს მწნილი

 

ნედლ და წვრილ ლობიოს თავი და ბოლო კლერტიანად გავაშოროთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილ–წყალში, ეყაროს ფერის გაყვითლებამდე. როცა გაყვითლდება მერე ამოვიღოთ და ზედ დავასხათ ადუღებული ძმარი. ორი დღე ამ ძმარში ეყაროს, მესამე დღეს კიდევ სხვა ძმარი ავადუღოთ და დავასხათ. მანამ უნდა ვუცვალოთ ძმარი, სანამ წინანდელ ფერს არ მიიღებს. ჩავაწყოთ ქილაში, დავასხათ მოდუღებული და გაციებული ძმარი პირამდე. დავამატოთ მარილი, დავახუროთ თავზე და შევინახოთ.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3010 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


ნედლი სიმინდის მწნილი

 

ჭყინტი სიმინდი დავკრიფოთ, მდუღარე წყალში გავავლოთ, როცა გაცივდება, ჩავყაროთ ქილაში, დავასხათ მოდურებული და გაცივებული ძმარი, დავახუროთ თავზე და შევინახოთ.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 1822 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


ტარხუნის მწნილი

 

ახალი ჩვილი ტარხუნა შევკრათ კონებად, ჩავაწყოთ ქილაში, დავასხათ ძმარი, მარილში მოდუღებული–ცივი.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 1611 | დაამატა: natia | თარიღი: 29.08.2011 | კომენტარი (0)


კომბოსტოს წითელი მწნილი

 

 

მასალა:

კომბოსტო 1კგკითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 5597 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


კიტრის მწნილი

 

მასალა:

2 კგ. პატარა ზომის კიტრი

4 ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3593 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


კიტრის მარინადი

 

მასალა:

2 კგ. პატარა ზომის კიტრი

4 ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2499 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


კიტრის მწნილი

 

მასალა:

1კგ. კიტრი

2 /კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2745 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


კიტრის მწნილი

 

მასალა:

კიტრი 1გ.

მარილი 25გრ ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2470 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)


პრასის მწნილი

 

დასამწნილებელი პრასი გაასუფთავეთ, პირველი ორი ფოთოლი ... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2707 | დაამატა: natia | თარიღი: 26.08.2011 | კომენტარი (0)

« 1 2 3 4 5 »