მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » ნოემბერი » 18 » ბადრიჯანი კვერცხით
17:38
ბადრიჯანი კვერცხით


ბადრიჯანი კვერცხით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 500–600გრ.

კარაქი 100–150გრ.

კვერცხი 4–5ც.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავფცქვნათ და წვრილად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი, დავაფაროთ ტილო და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ გავწუროთ ხელით კარგად, რომ სიმწარე მოსცილდეს. მოვათავსოთ ღრმა ტაფაში , დავუმატოთ კარაქი, ავურიოთ და კარგად მოვშუშოთ, სანამ მზად არ იქნება. ამის შემდეგ დავასხათ გათქვეფილი კვერცხები, ავრიოთ და როცა მზად იქნება ცეცხლიდან გადმოვდგათ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3571 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი კვერცხით | რეიტინგი: 4.7/3
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: