მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  თებერვალი 2012  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2012 » თებერვალი » 21 » ზამთრის ჩაი
19:08
ზამთრის ჩაი


ზამთრის ჩაი

 

მასალა:

ხმელი პიტნა 0,5 ჩ/კ.

რეჰანი 0,5 ჩ/კ.

დარიჩინი 0,5 ჩ/კ.

ვანილი 0,5 ჩ/კ.

მუსკატის კაკალი 0,5 ჩ/კ.

ლიმონის ცედრა 1 ს/კ.

ცოტა წითელი წიწაკა

ლიმონის წვენი 2 ს/კ.

თაფლი 2 ს/კ.

წყალი 300–400 მლ.

დაფქვილი ნიგოზი გემოვნებით.

მომზადება:

ხმელ პიტნას დავამატოთ, რეჰანი, დარიჩინი, ვანილი, მუსკატის კაკალი, ლიმონის ცედრა, ცოტა წითელი წიწაკა, ლიმონის წვენი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავასხათ ადუღებული წყალი, გავაჩეროთ 5–7 წუთი, შემდეგ გავფილტროთ, დავამატოთ თაფლი და დაფქვილი ნიგოზი. (სასურველია სასმელი მივირთვათ ცხლად).

კატეგორია: ჩაი | ნანახია: 1422 | დაამატა: natia | ტეგები: ზამთრის ჩაი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: